Рiднi мiсця

Мої рідні місця, без вас тоскно душі.
Я нудьгую, в які б світи не пішла.
Журба надихає мене на вірші.
На серці неспокій, сповнений зла.

Я сумую за рідними хащами.
Вони в мріях, як згадку залишили.
І в думках я запитую:, - "нащо ви,
Мій спокій збентежили й тішите"

І чому мені сумно і тяжко так.
Напевно тому, що доля позвала.
В далекій дорозі, серце краялось як.
Від тої розлуки,сум я й зазнала.


Рецензии