Сдiрай хоть 7 шкур са Казла

А нафiк справляцца!

Водітель нормально козла
Выдэ собі прамо вж.
Но шо ты! Куда без шченка!
Я прамо мыз вамы!

А рукы ты мыв хоть? Сначал
Скажы нам, заразка! –
Да во ж! Я увэсь ек вжэ пан!
І скачымо далый.

А тута вдруг-раптом а-ах!..
Забор вознікае.
І добрэ, шэ е й тормоза
У Баёма вашого.

То шо ж гэто? Скіля тоска
У батька по срачкам?
Ну-да, е ж в Кентавра запал
Тунца шэ падвальваць.

Мы очыньно, в7 даверайм:
Да ладно! На граблі!
І тута пошла детвора
І старшых ограбліваць.

Залізлы ва у кошеля й.
А шо нам са смартам!
Но вот – аріфметічка каксь
У подлых  хромае.

Занудно ж прыкынуты нам:
Ну, як васьПітаць жабк.
Бо те налегают занадт
На чуйства буслана.

Курыть разрышае ж вуж матк.
І грошый скыдае
На яндэкс аж прам-такы сраць.
Шоб но нервы в гаммы.

Крутый жэ бо Малпух.


Рецензии