I все ж - весна

І  все  ж – весна, коли  вона  надвОрі,
Від інших всіх, найліпша є порА:
На дню – краса. Вночі – чарують зОрі.
Іде  душа, від  врАжень, на-горА.
 
Струмить життя!
З глибин джерельні тОки
До кореневИщ, до зАв’язей, струмлЯть.
І небокрай, свої піднявши бОки,
Навіює на Окіл благодать.

Я, про  веснУ, про виИмірність високу. 
Яка вона нарядністю краснА!
Скажу, що  всі  порИ – чудові з рОку
І все ж, на  вищім  щАбелі – весна.
 


Рецензии