Мова

Львів, Варшава чи може Острава,
Це ролі нам великої не грає,
В якому місті ти б не був,
Але народ і країну потрібно поважати.

Кілометри різні і роумінг на картці,
Страви всі інші і мовні бар'єри,
Ой, а як це сказати? Мене ж не зрозуміють,
Але я це вчила та вже пізно, бо поїзд  давно вже поїхав.

Скажу я одне, головне з думками зібратись,
Неправильно скажеш, ніхто тебе не образить,
Мені було важко, але країна в мені все змінила,
Не скажу, що мені легко це далось, але прикладала і прикладаю максимуль зусилля.


Рецензии