Ми зустрiнемось на обкладинках

Ми зустрінемось на обкладинках
серцем вистражданих книжок.
Будем радісно безпорадними,
як завжди, коли зустріч – шок.

Ми зустрінемося присвятами –
оберемками теплих слів.
Книжки стануть святими святами,
будуть втіленням світлих снів.

Ми зустрінемося під зливами,
під зірками і без зірок...
Ми зустрінемося щасливими,
і забудемо біль книжок...


Рецензии
Прекрасний вірш! Сподобалось!

Шон Маклех Патрик   02.12.2020 02:47     Заявить о нарушении
Дякую Вам!

Миклош Форма   02.12.2020 11:16   Заявить о нарушении