Менi тепер наравиться носить бiкiнi!

-"Чуеш,куме,i давно
ти носиш бiкiнi?"
-"З тих пiр,як
жiнка знайшла iх в
машинi i я сказав,
що вони моi..."

Гумор з "Однокласникiв"





Брию ноги,
i бритвою балуюсь
Ти знаеш,куме,-
таки понравилось!


Рецензии