Хiд весни

Пильную хід веснИ:
Я бачу небеса.
На вОлоті соснИ
Півмісяць зависа.
Я маю гострий зір,
Побіжно чую мить,
Як в мене гАсне звір,
Що ще в мені не спить.
І Вічності Ріка...
Всього одна на всіх.
Яка ж вона?.. Яка?!.
А втім, не знати – гріх.


Рецензии