Д

Бувають такі миті, коли від взаємодії стає так солодко і щемко
ніби здається,
що хтось дійсно може побачити це світло всередині тебе

Бувають такі миті, коли від запаху на подушці може
знести дах
і байдуже на дощі, сірість і дітей у спортзалах

Бувають такі миті, коли не знаєш, що відповісти
на повідомлення
на яке чекав півроку

Бувають такі миті, коли мусиш визнати, що той єдиний поцілунок
квапливий, неочікуваний
напевно був останнім


Рецензии