Красива-39

В татуся було чимало
Славних донечок-красунь
Як по маслу ідуть справи,
Тільки кралечку підсунь.

Довгоногі інста-самки,
Пречудової породи,
Міліонів такі варті
Для знавців, які розводять.

Руді, блонди та брюнетки,
Кучеряві, гладкошерсті -
Чують запах етикеток
На котоні і на шерсті.

Кашемірі та нейлоні,
На батисті, джерсі, замші,
На велюрі і шифоні -
Відчувають стиль собачий.

Лають аж до піни в роті
На кривих, косих, беззубих...
Незалежно від породи -
Сатаніють біля буди.

А як татко - спустить з цепа,
Добровільно без наказу...
Чи селючка чи дурепа -
Роздеруть гуртом на мясо. 

У таких порід намордник -
Часом конче необхідний.
Для безпеки у екскорті -
Щоб не стати інвалідом.

Жемчуг, золото чи срібло -
І оздоба із каміння.
Розцяцькована застібка -
Як прикраса ненадійна.

Довгі ноги, пружна спина -
Плавна лінія хвоста.
Таку пані ледве спиниш,
Як почує кобиля.

Заголом дівиці вчені,
Навіть лапу подають,
Скалять зуби бізнесменам,
І незайманих вдають.

Навчені кільком командам,
Аби розум не засох.
Фас, апорт, служити, бл****і,
Всемогутньому, як Бог.

За породу батя гордо
Получив в Парижі приз.
Вивів сучок у комфорті,
Тож прегарні удались.


 


 


Рецензии