Руки

- Дай мені, будь ласка, свою руку.
- Навіщо?
- Просто хочу відчути її.
- Мої руки дуже шорсткі
І доволі сухі.
- Твої руки такі теплі,
І такі знайомі мені.
- Люди кажуть, вони неприємні.
- Менше слухай, що кажуть вони.
Твої руки незвичні, рідкісні,
Я ніколи не зустрічала таких.
Ти не думай про всіх тих бовдурів,
Що сміються над тим, що нема.
Ти знайдеш тих людей, що полюблять їх
І одну, що ніколи не відпустить їх.


Рецензии