Красива-38

У новинах на каналі -
Мов в посланні із орбіт,
Людям темним показали,
Як краса врятує світ.

Дівчина - як із журналу,
Про моделей екстра-класу,
У ефір слова жувала,
Про події, що на часі.

Десь потоп, а десь пожежа,
Погляд дівчини гарячий
Шкіру обпіка й одежу,
Навіть у мужчин незрячих.

Смертник з поясом Шахіда,
Підірвався у метро -
Як в штанах старого діда
Розірвалося нутро.

А ведучу не спинити -
Як весною дику кицьку.
Рознеслась несамовито
Бомба, розміром із цицьку.

Потім нижче іще нижче -
І перерва на рекламу.
Зникнуть відстані і ближчі
До людей ведучі стануть.

Безробіття, борг державний,
І падіння аморальне -
Не таке життя й безжальне,
На вустах у екстра-кралі.

Зауважують експерти,
Від новин - у стилі СЕКС
Зменшилась в відсотках смертність
Й спостерігся демо-сплескс.


Рецензии