Осiнь

Осінь… Розлука
                ходить гаями.
Радість чи смуток –
                що поміж нами?
Серце сумує –
                вірить не хоче:
Ключ журавлиний                .                сум нам пророчить.
Ти вже не чуєш музику серця,
          ту,що єднала,
                крила давала.


Рецензии