Время с любимым

Ссавнил ухний пар т1и чаннац1уку,
Щинк1уй къак1улну бур ишан дуллай ,
Хьхьуниву пахъ багьсса хьхьирил щат1ив,
Нац1усса щугълурдай бур щурщурдай


Ухссавнил мурчащал талатисса,
Гъелисса гьава ч1ап1авун буххай,
Ва   чаннасса  хьхьу жура   ххирама ,
Ччаврия буслай цач1у рутанну

Припев :

Ссурулух гьава байсса,   къарчигъай,
Миннатри цал ттигу ттух ябити,
Ссапар вил анаварсса,  Ссавруннай бухьурчагу,
Ттул хияллавух гьуртту хьу


Рецензии