Моя любов широка як море -2020

Моя любов широка як море
вмістити не можуть берега
тобі о почуттях кажу я вкотре
адже у закоханих доля нелегка...
Моя любов широка як море
вмістити не можуть берега
нам разом буде дуже добре
у тебе до пригод є ще жага...
Моя любов широка як море
вмістити не можуть берега
і буря в серці ніколи не пройде
і шторм в очах ти зберегла...


Рецензии