моя жизнь

нехай так буде так як є
життя лагідне зімной моє...
мені життя це до вподоби куча радості і шлейф свободи...
я посплю і погуляю заодно і гроші заробляю...
на прожиток вистачає...
я кручуся як юла
то взяла то віддала...
я як білочка
у колесі
бігаю
вже в возрості...
розумію що кінець і не боюсь я молодець...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.