Без любовi жити легше-2020

Дописано до слів Л.Н.Толстого.

Без любові жити легше але без неї немає сенсу
адже всі наші відчуття о щасті з почуттів зіткани
коли вони нас не оточують ніякого немає інтересу
це як у темної ночі похмуре небо не всіяне зірками...
Без любові жити легше але без неї немає толку
і занадто пізно відчуваємо що час даремно втрачена
знайти свою людину - це як знайти у сіні голку
і треба зрозуміти що вона нам долею призначена...
Без любові жити легше але без неї немає мети
і будемо у пошуках страждать поки не знайдемо
і радість з чоловіком обраним зможемо сплести
тоді їй в очі скажемо чого ми дійсно прагнемо...


Рецензии