Vargu Nata Hungareze

H;na ishte e zgjuar
Ajo ishte e mrekullueshme.
Nata m; kaloi n; err;sir;
Dhe un; i thash; q; t; largohej nga k;tu!

Liqeni i Danubit gjat; dit;s, ishte duke ngrir;
Ne shohim reflektimin n; uj;
Papritmas u shfaq nj; pushtim nga prapa pyllit
Ne filluam t; k;rkojm; nj; zgjidhje ushtarake

Pallati i yjeve ai fluturoi n; pallat
ishte nj; yll i urt;, nj; pallat me yje

Х;на исхте э цгьюар
Айо исхте э мрекуллюсхме.
Ната м; калой н; эрр;зир;
Дхе ун; и тасх; к; т; ларгоей нга к;ту!

Ликени и Данубит гьят; дит;с, исхте дуке нгрир;
Не схохим рефлектимин н; уй;
Папритмас у схфак нй; пусхтим нга прапа пиллит
Не филлуам т; к;ркойм; нй; цгьидхье усхтараке

Паллати и иефе ай флутурой н; паллат
исхте нй; илль и урт;, нй; паллат ме ие


Рецензии