Zolushka 2020

Zolushka oltin libosda raqsga tushdi
Men tuflimni yo'qotib qo'ydim, shuning
uchun shoshilib uyga kirdim.
Shahzodaning nazarida siz hamma
narsani tushunishingiz mumkin
Oyoq kiyimi qirq beshga teng bo'lib chiqdi ...


Рецензии