Рiднi батьки

Де би я не був, в серці Ви зі мною,
Як би не було, я завжди до Вас.
Ви, як два крила, літом і зимою,
Цілий Всесвіт в Вас бачу кожен раз.

Приспів:
Рідні батьки, у цих словах любов,
Рідні батьки, у цих очах весь світ.
Рідні батьки, повторюю я знов,
Рідні батьки – душі моєї цвіт.

Небеса молю я за Вас постійно,
В Бога я прошу щастя океан.
Сотні теплих слів – це не є надмірно,
Просто Вас люблю, щиро вдячний Вам.

Рідні батьки, мої батьки,
Ви назавжди, ви навіки.


Рецензии