Батькiвський порiг

Знов приїжджаю до хати,
Де рідні мама і тато
З усмішкою зустрічають мене,
Як завжди.
Знов приїжджаю до хати,
Де серцю легко кохати,
Де лиш від погляду біль весь мине
В нікуди.

Приспів:
Батьківський поріг теплом зігріє,
Батьківський поріг – світло доріг.
В такт відчує все, все зрозуміє,
Батьківський поріг – мій оберіг.

Душа – нескорена птаха,
Її непросто тримати
В долонях, коли вона все болить
В самоту.
Душа – нескорена птаха,
Їй хочеться відчувати
Знов те, про що давно вже кричить
В пустоту.


Рецензии