Все спочатку

Тиша душу розриває,
Як на струнах, вміло грає
Роль свою.
Свіжий подих відчуваю,
Все рахую, все чекаю,
Знов біль п'ю,
Щосил терплю.

Приспів:
Все спочатку – фігурально,
Десь непросто, десь банально,
Хай по колу, хай буквально,
Хай для когось віртуально,
Неординарно.

Над безоднею по краю
Шлях малюю я до раю,
Крок на крок.
Вітром всі думки зриває,
Невідомим огортає
Дня листок,
Все точно в строк.


Рецензии