***

             ***

Це не про тебе мої вірші,
Це не про тебе я пишу.
Кажу тобі: «Мені не гірше,
Про тебе спогади лишу»

Це не про тебе, не про тебе
За правду, ти мені прости.
Сльозами плаче сіре небо,
Давно розведені мости.

Я за тобою не сумую,
Давно у мене не щемить.
Я ожила і не нудьгую,
І моє серце не болить.


Рецензии