Намистини

Намистини
*****
Розсипались по закутках життя
Мої роки розірваним намистом,
І закотились десь у забуття,
Розділені неначе коромИслом.

Розділені, без дозволу, навпіл,
Роки мої на дві болючі смуги,
Одна - де я неначе без вітрил,
Друга- де ті вітрила моя туга.

А третя смуга та, де в щасті я
По закутках шукаю намистини,
Що б нанизати їх в незабуття,
Роки мої - коріння від родини.

АнастаСіЯ Руда - Мусіяненко
(АСЯ РиМ)


Рецензии