Pet shop boys - New York City Boy - 2020

Моя інтерпретація.

У тебе ніколи не буває нудного дня
тому що ти Нью-Йорський хлопець
вирує в цьому місті завжди життя
і створено воно для закоханих сердець...
Із дому як з в'язниці хочеться втекти
побігти потім з дівчиною на побачення
тоді по Сьомий Авеню з Бродвеєм йти
поки ти молодий нічого ще не втрачено...
Хоч дивовижна вулиця і будови нереальні
закохані ніколи на це уваги не звертають
обох лише цікавлять стосунки ідеальні
а ще коли в обійми їх почуття штовхають...


Рецензии