Спомин 2

Мій спомин...

Розбуде спомин серед ночі,
Згадаю світле, і сумне,
Звично залишить сон мене,
До ранку не зімкну я очі...

Бо ж душа дивний вимір має,
Може вона усе прощати,
А щось навік не забувати, 
Що спать спокійно заважає...

25-07-20.
29-11-20.
#ШевченкоАлександр1962


Рецензии