Тепла людина

Людська холодність потроху вбиває.
Повільно та впевнено йде до кінця.
Морозить по теплому, біль висіває
Колючим інеєм в наші серця.

Проста зацікавленість підігріває.
Потроху прискорює серцебиття.
Приємно і світло, ми знов відчуваєм
Й ступаєм несміло, неначе дитя.

Напевно живі, бо серце працює.
Та все ще іній колючий блистить.
І тепла людина не дуже рятує:
Нам страшно до себе її підпустить.

Для неї ти був, як тепла людина.
Весь час намагався допомогти.
Відтаяла в серці її крижина.
Взамін покрився інеєм ти.


Рецензии