Загадкi для дзетак

Яны жывуць у пушчы,
Вялікія звяры.
Выходзяць часам з гушчы
І іх завуць…
                (зубры)
    
         ***
         

Жыве паўсюль па Беларусі
Прыгожы і цыбаты…
                (бусел)


Рецензии