Шанс...

Життя проходить зовсім швидко
Невпинно сонечко сіда
Уже кінець дороги видко
Роки течуть немов вода.

Ти згадуєш минуле знову
Немов учора народивсь
Дитинство, юність світанкову
Шкільні роки, як одруживсь.

Душа палає серце крає,
Ти просиш Бога дати час
Ненажились, іще благаєш
Друге життя, останній шанс.
29.11.2020


Рецензии