Клин...

Чути гомін з небес журавлиний,
Повертаючись з дальніх країв,
Клин птахів цих, як промінь весінній,
Як травневий зворушливий спів!

Понад сімдесят років минуло,
Щоб не думав про це кожен з нас,
Не забути нам наше Минуле,
Що завжди повертає в той час…

Скільки воєн стрясало Вкраїну!
Скільки воїнів клали життя!
Замість міст нам лишались руїни,
Але вірили ми в Майбуття!
 
Хай надії у нас не згасають,
Не віддАмо ні п”яді землі!
А герої… Вони не вмирають!
І свідоцтво тому – журавлі!

Їхні крила виблискують сріблом,
В серці пам”яті вогник не згас,
Журавлі! Ви – як душі загиблих,
Тих, що дивляться з неба на нас…


Рецензии