Шарада, в рш автора вказан в опис

              ***
Срібним світлом весь світ заливаючи,
Висить в темному небі підкова лита.
Літаючи по темному небі, вона
Обіцяє всій Росії тепла * і добра!

Рецензія на «Срібний світло»

* Щодо обіцяного тепла ...
- замполіт три доби вліпив.
Відбував покарання на кіче, взимку,
ночами було холодно і бридко,
а начкар, приколюються і жартував:
"Вам встановили подвійні грати,
а вам все холодно "**
Я до ранку "слухав", котів роман / сов трелі ...

** віконні прорізи були без скла, а камери без опалення ...

P.S. Значення слова «трель». ТРЕЛЬ1, -і, ж. Переливчасте, тремтяче звучання, створюване швидким чергуванням двох сусідніх звуків, тонів. Трелі ...
P.P.S. А зараз основний прикол, поч / кар - начальник варти, був у званні капітан / лейтенант, а звали його Котов Роман. Можна сміятися.


Рецензии