Плачуть хмари в золоту пору листопада

    Надька прибігла як би, з / срань,
    плаче, вся в соплях, посмішку корчить.
    З вечора нажерлися як свиня,
    а тепер похмелитися хоче.
               
    Грошей немає, все скінчилося вчора,
    чоловік, прийде і принесе пляшку.
    Якщо жерти не буде ні хрена,
    буде бити - ушлёпок, по потилиці.
               
    Життя йде по колу, похмурий небосхил,
    ввечері то, Надька дуже пощастить.
    Приводу для цього, їй шукати не треба,
    плачуть хмари в золоту пору листопаду.


Рецензии