Обними меня..

Обними меня або обійми.
Главное, лишь бы щиро та чуттєво.
Будь рядом, поруч завжди.
Это для меня дуже важливо і суттєво.

Скажи, коли потрібно, "stop".
Признай, когда не прав.
Застав повірити у казку.
Почни зі мною нову сторінку і залиш усе позаду.

Ведь важно жить,  творить and dream,
Петь, гулять і казати про важливе тим,
Хто вірить, любить і цінує мить,
Де є молчания минута.

Кохай, люби and love,
When young,  пока ты молод,
Не жалей приятных слов,
Лови момент, лови Любовь.


Рецензии