не лятай

Сядзеў сабака, пазяхаў,
убачыў раптам муху,
зрабiў iмгненна пасткай: гаў!
як бач, лыкнуў сяруху…

У жыццi, паблiзу не лятай,
ля тых хлапцоў без справы,
рабiць не хочуць, толькi дай,
што-небудзь для забавы.


Рецензии