пташка

Був день важким, і віра відступила,
і руки опустилися без сил.
І серце ніби вжалила кропива
і шершень укусив.

Я спала так, як сплять маленькі діти,
сміялась і літала уві сні.
Блакитна пташка у рожевих квітах
наснилася мені.

І щось було таке у ній натхненне,
світилося і кликало увись,
що ніби крила виросли й у мене,
і руки піднялись.

2010


Рецензии