Трiпкий вогник

Тріпкий   вогник
За що  зморили ГОЛОДОМ,
За що   вбивали нас?
Питають    хрипким голосом
Стражденні   душі  в нас,
Вони     летять    знетілені,
Вони не   мов туман,
Знекровлені,
Знекрилені,
З країни  гірких  ран,
 Летять   ЗГОЛОДОМОРЕНІ,
І   туляться в  вікно,
Де свічка  тріпким   вогником   дарує     їм тепло,
а я згадаю кожного,  віддавши   їм рядки,
усім – усім і   кожному,
 Хто жив у ті роки!
28.11.2020


Рецензии