фортеп ано укр. , дит

Я тут живу. У мене чорна кришка.
Під нею - низка чорно-білих клавіш.
Я, звісно, не собака і не кішка,
але люблю, коли мене ти гладиш.

Хоч електронне я фортепіано,
але від ручок вправних оживаю.
Коли ти граєш, люба моя панно,
мені здається, теж я душу маю.
2010


Рецензии