Камiнь, ножицi, бомага

...вуста, знесушені від спраги.
На голих стернях колоски.
Ніч. Камінь, ножиці, бумага.
Кидають жереб дітлахи.

Христинка  доповзе до лану
і клацне зведений затвор.
На все життя у серці рана.
Житомир, ніч, голодомор...


Рецензии