Предвiдчай

Ой доле моя, доле!
Зайве тут зітхати.

Мені треба знати,
як урятувати
найцінніший дар той,
що лишився в мене —
життя своє
від передчасного тлену.

Мені треба знати,
який шлях обрати,
як знайти стежину,
що веде до хати,
де зустріли б друзі
та й допомогли би
злагоду всесвітню
визволяти з глиби.

...

Нам потрібно разом
гармонізувати
в бік добра суспільство,
щоби існувати.


Рецензии