Моя родная

Мене завжди оберігає мати,
Її я чую кожну дивну мить.
Від серця хочу душу обійняти
І дякувати за життя завжди.
Моя рідненька-ти моє кохання,
Яке Господь мені,як подарунок,дав.
Нехай дні всі ідуть без хвилювання,
Нехай здоров'ям Янгол зігріває.


Рецензии