Iмпровiзацiя

Ось   місто,  вИбілене   снігом,
У просторі  із  кольору індиго.
В чотири протилежних рукава
Ще  по  ньому стелиться трава.

Ось  місто, вИбороне  Богом,
Воно зникає в мОроці за рогом.
І, ніби то  за сотню  літ  томУ,
Воно й тоді належало Йому.

Ось місто з криги, міццю на рокИ:
Праворуч - сніг і з лівої руки.
НічИйне  місто може і не є ...
Усім воно, по свОєму — своє.


Рецензии