Дашь - Шышъ

XYЗ-(зна(Є!)?)-Parent'Аль? -adv.VICE!Or?і-і?.../Cо.-дерЖЫТЬ(ЖЫДЪ)  2005(г).)
Epic'ГРАФ-ф!:
"(Ш)протИФлом(к)(нарк.)а_netto_ПРИЙОМ!А-а?- YeSS!Lee'есьть-льї-net...ДРУКЇ!Ов-ва!лом(к)а!"
-руSSкаЙа_на(ВЪ)РОТЪнайа_мУДЪр!...(S)OSцы(ь).
на"!"О’К?",
_(ПВО)_"ЖЫсьнь_насекомых",1993р(Г).)

   ЭПИГРАФ:
  «…Я намагався притримати її за руки, за шию або за талію – майже не вдавалося, вона гнала, як мантікора, вперед, вона вислизала, ніби вкрита лускою, й мені лишалося тільки повторювати: я влип, влип, влип, я згорів, я пропав з усім своїм серцем і пенісом, я залетів.» - Юрій Андрухович (1960-), "Перверзія", 1996.

   ***

  >ЙА(BooDoЧиЕРЖ): «БА!ШШ НА! БА!ШШ?»
  >Tanya_Grin (BooDoЧиангло_МанкоYOU) “Back-SHYSH на Back-SHYSH!»
  >ЙА(BooDoЧиЕРЖ): «ДА!Ш-ШЬ? - PRE-Schoss_мьньє_Savoy_S’Troya’ни_іі 55check’DoRee(l)Zin’O’К@self’f UPPie-titSНАЕ_Й_POP’keyMyІВо!OBJECT’у СР(Т)АЛІНЪ-ЛенньЙа?-па Viber’у?:;))*****>(l) $-))
 
  ЗЫ-Ы..."Вереффка-и мы-ыло, Ы-Ы..." Андрій(ЗацЪ) latina: Post Scriptum):ТУТ_ОЧ-Ч(!)ь мнОГО!Go! Ра-ЗЛИчьНЫХЪ. Linguist’-ИЧЬескИХъ Фи!ШОКЪ!–ТЫ!про100по-STAR’Aй!сьо(годні)ВЪ:ех!AДЪф-ф!...
происшествие"(1984р(Г).)&-@
  незалежна(В)УКРа?(Й)ІN-Nа!

[&2]Thank_U_SaТВІРЪ;3LUX’і_Ну!… ))


Рецензии