Вiн - дiE всюди

                нарис

Він діє всЮди: де не йде,
Ні стЕжок, ні доріг.
Куди упасти, як і де? -
Цього не знає сніг.
До низу падає згорИ
ВзірЕць: один – на всіх.
Усі? можливі кольори?
Обернуто у сніг.
Він ними бавиться і без
І, певно, від снагИ...
Куди не глянеш, до небес:
Сніги... Сніги... Сніги.


Рецензии