П д покровом ноч

Плакати з ночі до самого ранку.
Тихо лежати в обіймах ковдри.
Слухати музику аж до світанку.
Біль маскувати за тонною пудри.

Перемістити думки у нотатки.
Рима за римою, так буде легше.
Очі заплющити, хочу вже спати.
Вузол в душі, схоже, назавше.


Рецензии