Моряк -2020

Прокралася у серце моряка печаль
він із комори тоді дістане весла
його давно чекає забутий їм причал
і віра в кращу долю ще не щезла...
І він відплисти вирішить поміркувавши
і знайде зниклий щастя острівець
і човник з якоря скоріше знявши
тоді із хмар вирине сонця промінець...
Хоробрий не боїться високих хвиль
під вимоги часів ніколи не прогнеться
і зараз він гребе може із останніх сил
і тільки наполегливий свого доб'ється...


Рецензии