А ти була й залишилась для мене ж нкою

А ти була й залишилась для мене жінкою,
Яка сіяє золотим відтінком.
І манить неймовірною красою,
П’янить і не дає мені покою.

А ти була й залишилась для мене жінкою,
Чий голос, завжди, звучить дзвінко.
І має він, якісь магічні цілі,
Які ведуть мене до дії.

А  ти була й залишилась для мене жінкою,
Чия любов зігріє, навіть,  взимку.
Кого кохаю і без кого я не можу жити,
Ти створена для того, щоб любити.


Рецензии