Мы ценим прошлое, когда оно проходит...

Надежда Вышинская

***
Мы ценим прошлое, когда оно проходит,
Когда всё лучшее развеется как дым,
Когда сумятица на сердце происходит,
А ты уже не можешь быть иным.

Стремимся жить, не делая дурных ошибок,
А ностальгия пеленает не зазря,
Хоть поучают нас: не рвись за прошлым шибко,
Но и без прошлого, никак нельзя.

О невозвратности душа всегда тоскует,
С годами, видим смысл, в вещах простых,
И если что-то нас порой ещё волнует,
То это невозвратность дней былых.

***

Надія Вишинська; 

Нажаль ми цінимо усе, як те минає,
Коли пройде, розвіється, як дим.
Любов цінуємо, як вже її немає.
Із сумом згадуєш, як був ти молодим.

Вчимося жити на помилках, тих що були.
І ностальгія сповиває не дарма.
Хоч кажуть - не тужити за минулим,
Та без минулого, майбутнього нема.

Нажаль ми цінимо усе, як те минає.
З роками бачим - щастя сенс в речах простих.
Себе без жалості картаєш і караєш,
Бо з болем розумієш, що не встиг.


Рецензии