Души любовь

Душі любов...

Коли в душі живе любов,
Вона теплом все зігріває,
Від неї закипає кров,
Хто пережив - це точно знає...

Жаль, не завжди вона взаємна,
І не завжди щастя дарує,
Скоріш, бува лиш зачарує,
Потім покине враз таємно...

Та попри всі розчарування,
Душі спокійно вже не жити,
Їй треба знову полюбити,
Бо вона всохне без кохання...

25-11-20.

#ШевченкоАлександр1962


Рецензии