ОciннE

                   етюд

ЗакІнчились жнива і сни,
Неначе з перевтОми,
Лелеками злетіли догорИ:
ЗамрІяні степИ та яворИ,
У річку лист кидають свій —
На вічний спОмин…
А десь вітрИ
ПринИшкли… до порИ…
Вже чути гомін.


Рецензии