це уже було немало

угасають в людей сили

любя   літали

в небесах вони  носили

горе щастячком косили.

тепер біль перемагає

 сили радості немає...

та будуть віку доживати
такий закон ну що казати.

головне...
 що ви життя красиво прожили

по життю щасливими були...

 добро  любили  здобувати
і по миру роздавати ...

щастя вміли смакувати...

...любувались

насолоду гарну мали що хотіли купували.
і блаженство споживали.

потім вічно спочивали.

це уже було немало...


Рецензии