Жах

Село вимирає, покинуті хати,
Двори поросли вишняком.
Повибиті шибки, померла вже мати,
Лиш вітер гуляє садком.

Повиросли, в місто поїхали діти,
І котиться все в забуття.
Немає  роботи, чого тут сидіти,
Не буде назад вороття.

Як жаль,а колись тут життя вирувало,
Біленькі хатини в квітках...
Не віриться, навіть, усе занепало,
Душа розривається. Жах!


Рецензии